Duurzaam Gebouwd op Locatie - Circulair Renoveren

Circulair renoveren is een ingewikkelde opgave. Zo moet duidelijk zijn welke materialen hergebruikt kunnen worden, mét garanties. Met name in de installatietechniek is hierin nog een grote stap te zetten. Duurzaam Gebouwd en Heijmans laten zien dat dit nú al kan! Door praktijkvoorbeelden en innovaties op circulair renoveren te laten zien, in samenwerking met opdrachtgevers, tijdens dit event.

Deelnemers krijgen hierdoor meer handelingsperspectief en kunnen meteen aan de slag met de getoonde innovaties. Heijmans vertelt over de locatie waar we te gast zijn: Hive. Hier zijn veel elementen uit sloopprojecten van Heijmans hergebruikt. Zo zijn van glaswanden vergaderunits gemaakt en heeft een beursstand een tweede leven gekregen als overlegplek. Je maakt niet alleen kennis met deze locatie; Rijksvastgoedbedrijf vertelt je over het project De Nieuwe Post in Arnhem: Heijmans realiseert Rijkskantoor in stationsgebied Arnhem.

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
14:00 uur Inloop
14:30 uur Welkom door dagvoorzitter
Marvin van Kempen (Duurzaam Gebouwd)
14:35 uur keyboard_arrow_downDe essentie van de Hive
Alexander Lindeboom (Heijmans)

De Hive is de fysieke en virtuele ontmoetingsplek voor medewerkers van Heijmans. De kruisbestuiving tussen de medewerkers en de verbonden bedrijfsstromen leidden al tot versnellingen in innovaties. Daarnaast is de Hive ook een plek geworden waar nieuwe technieken worden toegepast. Zo is er in het gebouw een energiegrid gemaakt waarbij zonnepanelen, warmtepomp, accu’s, laadpalen en boiler dynamisch met elkaar verbonden zijn waardoor ‘nul op de meter’ gerealiseerd kan worden. Alexander Lindeboom vertelt er meer over.

14:45 uur keyboard_arrow_downDe Nieuwe Post Arnhem

Rijksvastgoedbedrijf vertelt meer over dit project.

15:30 uur keyboard_arrow_downPitches van koplopers

Vijf energieke pitches van koplopers: zij belichten innovatie in circulaire renovaties en installatietechniek.

16:30 uur Netwerkborrel
17:30 uur Einde

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up