Terugblik Seminarreeks Scholen

Op 27 & 29 september en 4 & 6 oktober 2016 vond de Seminarreeks Scholen plaats op verschillende locaties verspreid door Nederland. Tijdens deze seminarreeks kregen directieleden, facilitair managers en technisch beheerders van scholen en gemeenten inzicht in het verduurzamen van onderwijsvastgoed. Zij kregen diverse praktijkvoorbeelden van renovatie en nieuwbouw getoond waarbij de gebruikers en beleving centraal stond.

Op deze pagina vindt u de foto's, presentaties, factsheets en het verslag terug.

Terugblik Seminarreeks Scholen
Wilt u nog meer te weten komen over verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector? Kom dan op woensdag 16 november 2016 naar het Duurzaam Gebouwd Congres in Kunstlinie Almere Flevoland.

Het thema is ‘Circulaire Provincie: zero waste, zero energy’, met als centrale vraag ‘Hoe word je een energieneutrale circulaire provincie zonder afval?’. Naast een sterk inhoudelijk programma kunt u diverse workshops bijwonen en uw netwerk verbreden op het kennisplein met meer dan 45 exposanten. Ga direct naar de website voor meer informatie of meld u aan voor de Duurzaam Gebouwd Congresnieuwsbrief en volg alle ontwikkelingen op de voet!

keyboard_arrow_up