Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Round Table: Gezonde Gebouwen

6 december 2017

Round Table: Gezonde Gebouwen

Op woensdag 6 december vindt de Round Table met het thema Gezonde Gebouwen plaats. Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor partners en experts van Duurzaam Gebouwd op directieniveau. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.


Wilt u op eindbeslissersniveau meepraten over het onderwerp binnenklimaat? Op 31 oktober organiseert Duurzaam Gebouwd een Round Table ontmoeting rondom dit thema. Tijdens Round Tables komen experts en partners bij elkaar om een open en inhoudelijke dialoog te voeren over een specifiek thema. Processen, belangen en kansen in de integrale bouw- en vastgoedsector worden inzichtelijk gemaakt en er wordt vorm gegeven aan ‘Het Nieuwe Bouwen’. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op via onderstaande button.

Neem contact op

Round Table Tour


Tijdens de Round Table Tour gaan partners en experts met elkaar in gesprek over een van onze thema’s. Wilt u ook deelnemen aan deze kleinschalige gesprekken waarbij u direct met beslissers aan tafel komt en zo samen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector? En wilt u daarnaast profiteren van alle andere voordelen dat een partnership met Duurzaam Gebouwd biedt? Klik dan hieronder voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Informatieaanvraag Partnership

Round Table Tour


  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven