Circulair installeren in de praktijk

Circulair bouwen wordt steeds meer gemeengoed, maar hoe zit het met de installaties in gebouwen? Op welke manier kun je circulair installeren? Waar en wanneer moet je beginnen en wie neemt welke rol op zich? Wat zijn de bottlenecks en wat zijn de tips & trucs om die hobbels te nemen?
In Zeeland heeft men op een hele praktische wijze met dit bijltje gehakt: een kantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is vorig jaar circulair afgebroken en veel materialen – waaronder een deel van de installaties - zijn hoogwaardig hergebruikt in de nieuwe aanbouw van een kinderkliniek in Kloetinge. Deze wordt op 27 maart officieel geopend. De ervaringen die opdrachtgevers en installatieadviseurs hierbij hebben opgedaan, worden tijdens deze sessie gedeeld.
Daarnaast komen andere ervaringen rondom circulair installeren aan de orde, om te proberen zo veel mogelijk bottlenecks en kinderziekten uit deze voorbeelden in toekomstige projecten te overwinnen. Deze sessie levert een schat aan praktische informatie op om circulair installeren in heel Nederland naar een hoger plan te trekken.

Indien u zich aanmeld voor dit side event heeft u direct gratis toegant tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijgt u een badge via Building Holland. 

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
11:00 uur Bijeenkomst
12:30 uur Einde Bijeenkomst

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up