Parkeersector verenigt u!

Iedere gemeente biedt andere faciliteiten en services aan voor parkeerders. Iedere leverancier ontwikkelt nieuwe technieken en iedere exploitant probeert zich te onderscheiden met andere producten en diensten. Onderscheidend vermogen is prima, maar de parkeerder ziet inmiddels door de bomen het bos niet meer.

Werk jij bij een exploitant, beheerder, leverancier, provider, adviesbureau en behoort jouw bedrijf tot de toonaangevende bedrijven binnen de parkeersector? En wil je graag input leveren om voor de parkeerder de optimale parkeerbeleving te ontwikkelen? Meld je dan aan voor de brainstormsessie van de Parkeertafels.

 Als jij je aanmeldt voor dit side event heb je ook direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
09:00 uur Ontvangst met koffie en thee
09:30 uur keyboard_arrow_downParkeersector verenigt u!
Marc Moonen ()
De verwachtingen van de parkeerders sluiten niet aan bij het parkeerproduct dat wordt geboden. Daartegenover staat dat er heel veel ‘verbeteringen’ worden ontwikkeld, die niet door de parkeerders worden opgepakt.
Er is geen duidelijke lijn en standaard te ontdekken. Iedere gemeente biedt andere faciliteiten en services aan voor parkeerders, iedere leverancier ontwikkelt nieuwe technieken en iedere exploitant probeert zich te onderscheiden met andere producten en diensten. Onderscheidend vermogen is prima, maar de parkeerder ziet inmiddels door de bomen het bos niet meer. Doordat de parkeerder te weinig wordt gevraagd wat hij of zij nu echt belangrijk vindt, weten we niet wat de klant nu écht wil. Het is daarom goed als er een richtlijn ontwikkeld wordt waarin staat wat de parkeerder in iedere stad en gemeente op iedere parkeerlocatie mag verwachten. Met Parkeertafels willen we deze standaard gaan vormgeven. Dit betekent niet dat partijen worden ingeperkt, maar wel dat het voor de parkeerders duidelijker wordt wat de basisverwachting is.
Praat mee
Werk jij bij een exploitant, beheerder, leverancier, provider, adviesbureau en behoort jouw bedrijf tot de toonaangevende bedrijven binnen de parkeersector? En wil je graag input leveren om voor de parkeerder de optimale parkeerbeleving te ontwikkelen? Meld je dan aan voor de brainstormsessie van de Parkeertafels. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende onderwerpen besproken:
• welke data en onderzoeken zijn er beschikbaar
• welke gegevens zijn noodzakelijk
• welke belangrijke belangenbehartigers moeten uitgenodigd worden
• welke inhoudelijke punten zijn relevant
En denk hierbij aan thema’s als (open) parkeerdata, digitalisering, betaalmethoden, reserveringsmogelijkheden. De input uit deze sessie zal gebruikt worden om de Parkeertafels inhoudelijk vorm te geven en te komen tot een standaard voor verschillende thema’s binnen de parkeersector.
12:00 uur Einde bijeenkomst

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up