Workshop Verborgen Innovaties

Breng ‘verborgen’ bouwinnovaties naar de markt

Veel bedrijven innoveren zonder zich ervan bewust te zijn. Medewerkers hebben oplossingen bedacht voor iets waar ze zelf tegenaan liepen. Meestal blijven deze ‘verborgen’ innovaties beperkt tot eigen gebruik en vinden hun weg naar de markt dus niet. Dat is doodzonde want deze innovaties vertegenwoordigen een enorme verborgen (omzet)waarde voor het bedrijf zelf en andere bedrijven. Bovendien is innovatie in de bouwsector hard nodig om te voldoen aan de duurzaamheidsopgave en het klimaatakkoord.

Tijdens deze workshop vertellen twee ondernemers hoe zij hun verborgen innovatie succesvol op de markt wisten te zetten. We helpen je de verborgen innovaties in jouw bedrijf te herkennen. We doen een haalbaarheidsscan en laten zien hoe je ze naar de markt kunnen brengen.

Als je op onderstaande knop 'inschrijven' klikt, word je doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Building Holland. Kies hier aan welk side event je wilt deelnemen.

Inschrijven

Tijd Programmaonderdeel
13:00 uur Korte uitleg innovatietraject
13:10 uur Presentatie Case
13:30 uur keyboard_arrow_downHerken de verborgen innovatie
Voorbeelden vanuit Innovationlink. Heb jij zoiets in je bedrijf? Wat zijn je ervaringen? Is dat naar de markt gegaan of niet?
13:50 uur Presentatie Case
14:10 uur Koffiepauze
14:30 uur Workshop o.b.v. het Handboek "Van Inventie naar Innovatie"
15:20 uur Plenaire afsluiting
15:30 uur Einde

Inschrijven

Naar de evenementenagenda

keyboard_arrow_up