Seminar Renovatie & Transformatie

Met 7 miljoen woningen te renoveren, behoefte aan nieuwe woonvormen voor ouderen en honderden sterk verouderde onderwijsgebouwen staat de bouwsector zacht gezegd voor een fikse opgave. Om nog maar niet te spreken over de verduurzaming van kantoren, die in 2023 minimaal label C moeten hebben. Door al deze onderwerpen heen zien we thema's als energie, gezondheid en innovatieve (biobased) materialen de kop opsteken.

Het seminar Renovatie & Transformatie gaat in op kansrijke manieren om onze voorraad op te waarderen en klaar te stomen voor de komende decennia. Dit seminar vindt plaats tijdens de Inspiratiedag Renovatie in Gorinchem.

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
10:15 uur Ontvangst
10:35 uur keyboard_arrow_downInnovatieregelingen en industriële renovatieprojecten
Orin Tijsse Klasen (TKI Urban Energy)
Orin Tijsse Klasen, innovatieanalist versnelling energierenovaties bij TKI Urban Energy, vertelt in deze sessie welke nieuwe, lopende en net afgeronde innovatieve projecten er zijn op het gebied van industriële productie van woningen, en welke verschillende subsidieregelingen hiervoor beschikbaar zijn. Ook gaat hij in op de trends waar we meer aandacht voor zouden willen zien in toekomstige innovatieprojecten.
11:05 uur Renovatie en gezond binnenklimaat
Jeroen Posthumus (ionair Benelux)
11:35 uur Korte pauze
11:50 uur Presentatie door Nijburg
Martin Timmermans (Nijburg Industry Group)
12:20 uur Q&A met de sprekers
12:40 uur Afsluiting

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up