Roundtable Contractmanagement Olasfa

De sanering van de voormalige asfaltfabriek Olasfa heeft veel gevraagd van alle betrokken partijen. Een contract dat flexibiliteit in zich draagt als de ‘werkelijkheid’ anders wordt, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Contractmanagement is dan de ‘smeerolie’ om het proces te borgen. Dat vraagt van iedereen focus op de projectdoelen en op het bespreken van ieders belang. Uiteindelijk is dit gebeurd in een traject van elf jaar samenwerken.

Roundtable Contractmanagement

Herken jij deze casus? De uitvoering van het werk gaat beginnen, de contractuele kaders zijn helder en alle partijen, met de contractmanager aan boord, kunnen erop sturen. Totdat de omstandigheden veranderen: de scope verandert, de omgeving stelt zich in de loop der tijd anders op, vergunningverleners varen op voortschrijdend inzicht, de bodemomstandigheden zijn anders dan verwacht en er doen zich nieuwe risico’s voor. Zeker bij langlopende contracten kunnen veranderingen de overhand nemen, waardoor het contract van kleur verschiet! Dit vraagt om vaardigheden en competenties binnen het contractmanagement die niet altijd aanwezig zijn. Welke ervaringen heb jij daarmee? 

Graag nodigt TAUW je daarom uit voor een rondetafelgesprek met ervaringsdeskundigen op 17 januari 2023 in Deventer.

Onderwerpen die aan bod komen: 

1. Onderzoeken naar risico’s: hoever gaat de informatievoorziening, zeker als het gaat om informatie over de bodem?
2. Als contractmanager niet alleen op de harde cijfers gaan zitten, maar zoeken naar balans in contractuele voorwaarden en naar een eerlijke verdeling van de kosten.
3. Partijen blijven communiceren: hoe kun je onderweg een redelijke verdeling van de risico’s bedingen?
4. Haken en ogen van de bouwteamaanpak binnen UAVgc? Of kán dat helemaal niet?

Je kunt ook als toehoorder deelnemen en luisteren wat de experts elkaar te vertellen hebben. Ben jij geïnteresseerd in deze bijeenkomst (of iemand die je kent), laat het ons dan weten via onderstaand formulier.


Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up