Gamechangers in de Bouw & Infra

Wat gaat de komende jaren de bouwwereld op z’n kop zetten? En wie gaan dat doen? In februari 2023 staan tijdens Gamechangers in de Bouw & Infra de innovators en innovaties op het podium die hard meewerken aan de vele transities die er momenteel gaande zijn of eraan komen. 

Naast innovaties en innovators zijn systeemverandering en gedragsverandering de sleutelwoorden waar we tijdens Gamechangers op mikken.
Wat kunnen we doen aan de normen en regelgeving? Wie schopt daar al tegenaan en verlegt meerdere grenzen? Hoe gaat de Rabobank bijdragen aan de transitie van landbouw- naar bouwgewassen? Hoe snel veranderen ambtenaren hun gedrag als een uitvraag in een heel circulair jasje wordt gehesen? Allemaal actuele onderwerpen die op Gamechangers aan bod komen.

Met keynotes van absolute toppers uit het werkveld, zoals Maurice Beijk. Met overheden die in de spiegel kijken en belangrijke stappen maken. Met innovatieve installaties die de energietransitie een extra handje helpen. En met projecten en processen die de innovatieve kracht van de bouw boven water weten te halen. Op een schitterende, centraal gelegen locatie – Kontakt der Kontinenten, Soesterberg - gaan we op verschillende manieren met elkaar de toekomst verkennen en interactief ontdekken wat er gebeurt en moet gebeuren om de klimaatverandering het hoofd te bieden en de doelen van de Klimaatakkoorden ruimschoots te halen. Kom jij op maandag 13 februari ook meepraten en luisteren naar ware gamechangers en systeemveranderingen, zoals bij Rijkswaterstaat en in de wereld van normeringen? Check nu de nieuwe datum én natuurlijk het aantrekkelijke programma

Inschrijven en het programma bekijken kan via: https://www.gamechangerscongres.nl/programma-1

Inschrijven

Naar de evenementenagenda

keyboard_arrow_up