Wouter Roemaat

Wouter Roemaat

Alba Concepts @ Alba Concepts

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Wouter Roemaat heeft door zijn achtergrond als bouwkundige (architectuur) en zijn postdoctorale opleiding in design management,  de competenties proces en project te sturen op de gestelde kaders en continu scherp te zijn op optimalisaties in samenwerking en werkwijze. Wouter is doelgericht en adequaat, maar met oog en aandacht voor de omgeving.

Zijn analytische vermogen, communicatievaardigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zet hij bewust in op het snijvlak waar opdrachtnemer en opdrachtgever elkaar ontmoeten. Hoe zorg je hier voor een optimale aansluiting? Hoe vul je de behoefte van de opdrachtgever in? Hoe optimaliseer je de ambities? En hoe integreer je als opdrachtnemer het juiste antwoord in je propositie? 

Met aanbestedingen en de samenwerking daarbinnen heeft hij ruime ervaring aan opdrachtnemers- en opdrachtgeverszijde in zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen waar de uitdaging is om het optimum te vinden tussen prijs en kwaliteit met een continue bewustzijn op de eindgebruiker en exploitatie.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c225
Samen een beter olifantenpad maken

Samen een beter olifantenpad maken

09-05-2017 om 15:30 uur
timer 3 min

Op 1 juli 2016 is het innovatiepartnerschap als nieuwe aanbestedingsvorm in werking getreden. Een logische reactie ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up