Bedrijfsleden

Constructif B.V.

Aannemersbedrijf

Linkedin   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Bouwen aan tevredenheid

De bouwsector is een dynamische wereld met verschillende ideeën en denkbeelden. Innovaties volgen elkaar in een rap tempo op. Toch focussen wij ons bij elk project op hetzelfde: mensen. Zij maken van een gebouw meer dan een verzameling stenen. Wij geloven dat je alleen voor mensen kunt bouwen als je dat met hen doet. Daarom zijn mensen ons grootste kapitaal en staan ze centraal in alles wat we doen. We investeren in een duurzame, persoonlijke relatie met onze medewerkers, bewoners, gebruikers, eigenaren en partners. Daardoor weten we wat er bij deze partijen speelt en zijn we als geen ander in staat om deze groepen echt met elkaar te verbinden.

We staan als maatschappij voor de enorme opgave van verduurzaming en energietransitie. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid en helpen onze partners om hetzelfde te doen. We willen de dagelijkse leefomgeving van de eindgebruikers op een positieve, duurzame en innovatieve manier beïnvloeden. Wij creëren als totaalontzorger meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud: wij zijn de betrouwbare partner die oog heeft voor duurzaamheid en circulaire oplossingen. We denken mee en geven advies. Wij vinden door grensverleggende creativiteit altijd een weg om eventuele obstakels heen. Met kennisdeling, innovatie en realiserend vermogen als kernwaarden maken we van elk project samen met onze ketenpartners een succes. Zo verlagen we de total cost of ownership van onze partners en verduurzamen we het eindproduct.

Constructif zijn wij niet alleen in naam, maar in alles wat we doen: opbouwend, dragend en oplossingsgericht. De ‘if’ in Constructif kun je ook lezen als ‘als’. Pas als alles klopt en positief bijdraagt aan het gestelde doel, dan is het echt Constructif. We verdiepen ons in de daadwerkelijke behoeften van zowel de eindgebruiker als de vastgoedeigenaar. Vervolgens belichten we een project vanuit deze verschillende invalshoeken en stellen realistische doelen. We verkiezen continuïteit boven winstmaximalisatie. Mensen boven cijfers. Want om mét elkaar te (ver)bouwen, moet je óp elkaar kunnen bouwen.

Kortom: Constructif (ver)bouwen is meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Verder lezen
 

Contactpersonen Contactpersonen

 
 

Contactinformatie Contactinformatie


Aannemersbedrijf

Postadres
Jacobus Lipsweg 80
3316BP Dordrecht

Telefoon: 0615228450


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up