Bedrijfsleden

HRsolar groep

Industrie

Twitter   Linkedin   Facebook   Youtube   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

De HRsolar groep bestaat uit Qsilence, HRsolar en HRsolar Projects. Een zonnig hart voor duurzaamheid bindt de bedrijven. Ieder met haar eigen expertise.

Duurzame energieoplossingen willen we bereikbaar maken voor iedereen. We begrijpen dat comfort daarbij een belangrijke plaats inneemt. Eenvoud in installatietechniek, comfort, de hoogst haalbare energetisch rendementen en maximale CO2 reductie is onze leidraad bij het ontwikkelen van onze systemen. 

Samen werken aan een duurzame toekomst, dat is de HRsolar groep.

Opgave verduurzaming 
We staan voor een enorme opgave de woningen ulitilieitsgebouwen te verduurzamen en en moeten daarnaast nieuwbouw realiseren. We moeten energieneutraal, klimaatbestendig en circulair gaan werken. En dat moeten we in een fors tempo doen. Zonnewarmtesystemen zijn een belangrijk onderdeel in de energietransitie en in de CO2 reductie en zorgen voor een structurele verlaging van de energiekosten.  

Zonnewarmte als onderdeel van de verduurzamingsopgave
Energie is niet langer een kostenpost, maar een integraal onderdeel van duurzaam vastgoedbeheer. HRsolar adviseert  daarom graag bij het realiseren van het meest optimale energiesysteem. Door onze jarenlange expertise met de ontwikkeling van zonthermische systemen en gedreven door innovatie, kunnen we projectontwikkelaars en wooncorporaties ondersteunen bij dimensionering en engineering. HRsolar kan door haar innovatiekracht en eigen productiecapaciteit, naast de bestaande complete zonneboilersets en PVT warmtepomp systemen ook op specificatie systemen samenstellen voor grotere renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Toekomstbestendig is gasloos

De visie van HRsolar en de modulaire opbouw en ontwikkeling van haar producten zorgen, afhankelijk van haalbaarheid en doelstelling het project, voor een directe of gefaseerde overgang naar 100% gasloos.

Onze installaties zijn zo ontworpen dan we het rendement door intelligente besturing en applicaties optimaal kunnen blijven afstemmen op de warmtevraag.  Hierdoor verhogen we gelijktijdig het comfort voor de gebruiker én de energieopbrengst zonder aanpassingen aan de technische installatie.

Meer weten, neem dan contact op met Jeroen Prinsen via jeroen@hrsolar.nl of 06-30610189

 

Verder lezen
 

Contactpersonen Contactpersonen

 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Adviesbureau
  • Branchevereniging
  • Installatiebedrijf
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
 

Contactinformatie Contactinformatie


Industrie

Postadres
Leehove 4
2678MC De Lier

Telefoon: 0174523303


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up