Bevestig je themavoorkeur voor 2020

Zoals je van ons gewend bent, geven we iedere maand een ander thema bijzondere aandacht op onze website. Dit zal in 2020 niet anders zijn. Mede dankzij jullie input hebben we de thema’s voor 2020 kunnen bepalen.

Bevestig je themavoorkeur voor 2020

Op basis van deze thema’s doen we onder andere de uitvraag voor de banners op onze website. Voorheen vroegen we je hiervoor het thematiekenformulier in te vullen. Omdat we het je zo gemakkelijk mogelijk willen maken, doen we het dit jaar iets anders. We doen je namelijk een suggestie van de thema’s waarvan wij denken dat ze voor jou interessant zijn in 2020. Hieronder vind je twee selectielijsten, waarin wij alvast de voorkeursthema’s geselecteerd hebben. Dit geeft jou twee mogelijkheden:
 

  1. Ben je het eens met de voorzet die we je gedaan hebben? Dan hoef je alleen nog op bevestigen te klikken, waarmee jouw voorkeursthema’s voor 2020 opgeslagen worden en we voor je aan de slag kunnen.
  2. Wil je toch één of beide thema’s aanpassen, selecteer dan het gewenste thema uit de lijst en klik daarna op bevestigen.

keyboard_arrow_up