Bouwgenootschap

Wat is het Bouwgenootschap?

Het Bouwgenootschap is een ‘special interest group’ dan wel denktank binnen Duurzaam Gebouwd voor Partners met een specifieke expertise en missie ten aanzien van ons hoofdthema Innovatieve samenwerking. Met als doel om de samenwerking tussen alle partijen in de bouwkolom te verbeteren. Denk daarbij aan onderwerpen als aanbesteden, contracten, bouw- en beheerprocessen maar ook de zachte kant van de samenwerking (houding, gedrag, cultuur en verandering).

Wat doet het Bouwgenootschap?

Het Bouwgenootschap ontmoet elkaar drie keer per jaar om het aangename met het nuttige te verenigen. We genieten van een hapje en drankje maar gaan ook met elkaar in gesprek over wat ons bindt: onze interesse en expertise in Innovatieve samenwerking. Dit doen we met een duidelijke agenda en onder begeleiding van de communitymanager. Doel is om als Bouwgenootschap een positief stempel te drukken op de ontwikkeling van die samenwerking binnen de Nederlandse bouwsector en binnen het netwerk van Duurzaam Gebouwd.

Bouwgenootschap

Wat zit er in het lidmaatschap?

Het lidmaatschap kost 2 credits en dat geeft toegang tot de volgende activiteiten:

  1. Summer meeting (gratis deelname met 1 persoon). Voor de zomervakantie komen we samen tijdens een smakelijk diner of bij mooi weer een barbecue in de open lucht. Het formele deel van het programma bestaat eruit dat we a) actualiteiten bespreken, b) de stand van zaken doornemen ten aanzien van DG co-creatie trajecten en c) het brainstormen over de thema’s van het congres Gamechangers in de bouw & infra.
  2. Gamechangers in de bouw & infra (gratis deelname voor 2 personen). Dit congres van Duurzaam Gebouwd richt zich volledig op het thema Innovatieve samenwerking. Leden van het Bouwgenootschap hebben invloed op het programma door suggesties te doen voor projecten, collega’s of relaties die in de programmering passen. Twee personen kunnen gratis deelnemen aan het congres om het programma bij te wonen en natuurlijk om te netwerken.
  3. Winter meeting (gratis deelname met 1 persoon). In november is er weer een meeting van het Bouwgenootschap, ook gecombineerd met een diner. Voorafgaand daaraan bedenken we met elkaar hoe we het thema Innovatieve samenwerking komend jaar gaan invullen. Welke onderwerpen kiezen we als subthema’s voor online en het Duurzaam Gebouwd magazine? En wat wordt de focus van Round Table(s) en/of Seminar(s)? En zijn er nog ideeën voor nieuwe co-creatie trajecten?

Daarnaast krijgen leden van het Bouwgenootschap ook 50% korting op de sponsorpropositie voor Gamechangers (waarmee zij hun organisatie kunnen profileren) en krijgen zij een extra Expert profiel binnen de online community van Duurzaam Gebouwd.

Hoe word ik lid van het Bouwgenootschap?

Lid worden van het Bouwgenootschap is exclusief voor Partners van Duurzaam Gebouwd en kost 2 credits, die Partners kunnen besteden vanuit hun tegoed van 4 credits per jaar. Lidmaatschap van het Bouwgenootschap kost dus niks extra. Lidmaatschap geldt voor 1 persoon maar deze persoon mag zich bij gelegenheid wel laten vervangen. Heb je interesse om lid te worden, neem dan contact op met je accountmanager!

Bellen

038 - 4606384

Stuur een mail

sales@duurzaamgebouwd.nl

keyboard_arrow_up