Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Nieuwe serie zonlichtsystemen brengt installatiegemak

Nieuwe serie zonlichtsystemen brengt installatiegemak

Een nieuwe serie zonlichtsystemen zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot, extra warmwatercomfort en installatiegemak. Voor elke woonsituatie is een passende oplossing te vinden, vanwege de verschillende systemen in de serie.

De zonlichtsystemen van Remeha zijn op te delen in twee soorten systemen: Easy en Comfort. Eerstgenoemde systemen zijn scherp geprijsd en zijn een snelle, duurzame toevoeging voor nieuwe en bestaande cv-systemen. Het Easy-segment bevat zowel zonlichtsystemen met terugloopprincipe als drukgevulde systemen.

Comfort

Veelzijdigheid en beschikbaar zijn sleutelwoorden bij de Comfort-systemen. Drukgevulde zonlichtsystemen zorgen dat er in de woning een royale tapwatervoorraad beschikbaar is. Een tweede spiraal in de zonneboiler zorgt ervoor dat er een combinatiemogelijkheid is met zowel een combi-ketel als solo-toestel. Tevens biedt Remeha de Calora Tower, een systeemoplossing waarbij de HR-ketel en een solar sanitair warmwatermodule in één toestel zijn geïntegreerd.

Collectoren

De Remeha-collectoren zijn lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Installateurs kunnen de collector ‘op-dak’, ‘in-dak’, ‘plat-dak’ en op de wand monteren. Verder kan men kiezen uit horizontale of verticale montage, met twee beschikbare uitvoeringen.

Verticale collector

Installatiebedrijven die het dakliever willen laten verzorgen, kunnen de Remeha Collector Legservice inschakelen. Dit is een team van professionele monteurs dat uit naam van Remeha de plaatsing van de collector op het dak kan verzorgen.

Voordelen van investeren

Volgens Remeha zijn de voordelen van het investeren in zonneboilers legio. Zo neemt de CO2-footprint van de bewoner af, stijgt het vastgoed in waarde, met als extra meevaller voor klanten dat men tot 2014 zes procent op arbeid betaalt. Ten slotte zijn er diverse gemeenten die subsidies verstrekken bij de aanschaf van een zonlichtsysteem.

 

  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven