Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Duurzaamheidsaspecten onder de loep bij trainingssessie

3 juni 2013

Duurzaamheidsaspecten onder de loep bij trainingssessie

NEN organiseert een gratis trainingssessie over kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. De sessie maakt onderdeel uit van het Europese project SolidStandards, en wordt op maandag 3 juni 2013 gehouden in Utrecht. Deelname is gratis.

Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Frits Bakker van Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN). Bakker zal ingaan op de normen over de classificatie, technische specificaties, kwaliteitsborging, bemonstering en bepalingsmethoden van vaste biomassa.

Duurzaamheidsaspecten
Het middagprogramma gaat in op duurzaamheidsaspecten, relatie met wet- en regelgeving en duurzaamheidssystemen onder leiding van Bert van Asselt van Agentschap NL. Tevens wordt NTA 8080 ‘Duurzaamheidscriteria voor biomassa ten behoeve van energiedoeleinden’ kort behandeld. De organisatie meldt dat er tijdens de training voldoende gelegenheid is voor discussie, stellen van vragen en andere vormen van interactie.

Aanmelding
Geïnteresseerden kunnen zich tot 29 mei aanmelden bij NEN. Belangrijk bij de aanmelding is dat de organisatie aangeeft naar een goede verdeling te streven in de samenstelling van de deelnamegroep en dat plekken beperkt zijn. De deelnamegroep zal bestaan uit bijvoorbeeld producenten, eindgebruikers, en leveranciers van installaties en diensten op het gebied van biomassa.

 

  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven