Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

'Hoe je kunt verdienen aan verduurzaming van kantoren'

'Hoe je kunt verdienen aan verduurzaming van kantoren'

De volgende editie van het EETcafé vindt plaats op woensdag 13 december. De organisatie van het evenement is in handen van Kantoor vol Energie. 

Tijdens het EETcafé delen professionals van INNAX, BAM Energy Systems, AMRED en BLOC hun ervaringen met data-diensten, nieuwe businessmodellen en de relatie met de financiële sector. Joost Straat van Innax vertelt hoeveel energie een kantoor met zijn gebruikers nu echt nodig heeft. Kim Wortel van BAM Energy Systems en Stef Weekers van AMRED laten weten wie er geld verdienen met het creëren van gezonde kantoren.

Het realiseren en het samen optrekken staat centraal tijdens het informele en inspirerende EETcafé. “Als rode draad daarom de vragen hoe energieneutraal als doelstelling bestendigd kan worden en hoe er voor gezorgd kan worden dat het niet bij afwachten blijft”, laat Duurzaam Gebouwd-expert Wytze Kuijper weten. “Uiteindelijk willen we allemaal een comfortabele, gezonde en energiezuinige werkomgeving hebben: een Kantoor vol Energie.”    

Aanmelden EETcafé

Het EETcafé van woensdag 13 december vindt plaats in Oranjerie Hydepark in Doorn. Het programma start om 16:00 uur (inloop vanaf 15:30) en eindigt om 18:00 uur. Na afloop kan er onder het genot van eten en drinken tot 20:00 uur genetwerkt worden. De toegang voor het EETcafé is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden verloopt via deze link.


Wil je meer weten over de impact van vastgoed op gezondheid?

In de gratis whitepaper ‘Wel(l)zijn in kantoren’ vind je uitgebreide informatie en inspiratie omtrent de invloed van kantoorvastgoed op de gezondheid en het welzijn van werkend Nederland. Naast een marktvisie gaan we in op wat een WELL-certificering precies is en hoe je deze kunt bereiken.

Download nu de gratis whitepaper
 

Gratis whitepaper 'Wel(l)zijn in kantoren'
 

  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven