Martin Kanis

Martin Kanis

Projectontwikkelaar @ Dura Vermeer Bouw Hengelo

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Naam: Martin Kanis
Leeftijd: 43
Woonplaats: Hattem
Burgerlijke Staat: Samenwonend, 3 kinderen

Werkt bij: Dura Vermeer Bouw Hengelo
Functie: Ontwikkelaar bij Dura Vermeer Bouw Hengelo
Sinds: 2016
Namens Dura Vermeer werk ik aan grootschalige gebiedsontwikkelingen en opstalontwikkelingen, welke wij zowel als bedrijf zelfstandig voeren maar ook in samenwerkingsverband realiseren. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Stadshagen te Zwolle, hierbij is Dura Vermeer één van de bedrijven achter de Ontwikkelingscombinatie- en bouwcombinatie Stadshagen.
Daarvoor: ca. 12 jaar als ontwikkelaar bij een ontwikkelend bouwbedrijf op de Noordwest Veluwe 
Geboren: gemeente Zwartewaterland (Genemuiden)

Motivatie voor deelname aan Expeditie 't Veen:

Expeditie ’t Veen geeft voor Dura Vermeer de gelegenheid om in samenwerking met een brede vertegenwoordiging van partijen te blijven innoveren op circulariteit en duurzaamheid. Onze verbondenheid met Hattem en de regio is sterk en daarom is deelname aan deze expeditie voor ons vanzelfsprekend.

Dura Vermeer heeft circulariteit in de top 3 van de duurzaamheidsambities staan. Circulair en toekomstbestendig bouwen, vinden wij, is duurzaamheid in zijn hoogste vorm. Wij gaan ervoor zorgen dat we niets meer verspillen. Geen materialen, geen energie, geen ecosystemen en geen kansen om mensen gelukkiger te maken. In onze bedrijfsvisie ‘Het Goede Doen’ hebben we die positieve insteek vertaald in een praktisch circulair model, meetbaar op diverse thema’s. Want we willen meetbaar en aantoonbaar Het Goede Doen. Haalbaar, betaalbaar en op-schaalbaar stonden centraal in de ontwikkeling van ons circulaire woningbouwconcept. Want het resultaat is wat telt! Zowel in onze Bouw als Infra projecten zetten we de mens, de bewoner centraal. Want als die bewoner gelukkig is en meedeelt in onze dromen en ambities, dan zijn we pas echt geslaagd en blijft de circulaire cirkel doordraaien. En ja, dan moeten we zorgen dat we het allemaal haalbaar en betaalbaar houden. Want wanneer de uitgaven passen, sluit deze cirkel zich.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Dura Vermeer Bouw Hengelo
Projectontwikkelaar

Postadres
Bosmaatweg 60
7556PJ Hengelo

Telefoon: +31 6 53 59 96 83


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up