Tjerk Prinsse

Tjerk Prinsse

Manager Projectontwikkeling @ Mateboer Projectontwikkeling

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Mijn naam is Tjerk Prinsse en ik ben werkzaam als Manager Projectontwikkeling bij Mateboer Projectontwikkeling. Ik ben voornamelijk actief in de acquisitiefase en conceptuele fase van projectontwikkeling. Ik geloof erin dat integrale samenwerking de basis is voor succesvolle projecten. Samenwerking gebaseerd op openheid en transparantie, waarbij het begint met elkaar, en elkaars belangen leren kennen.

Mateboer Projectontwikkeling is onderdeel van de Mateboer Groep, een derde generatie familiebedrijf. Bij Mateboer staat de lange termijn in het dagelijks werk centraal. Wij gaan altijd voor de lange termijn, of het nu gaat om relaties, of in projecten.

Motivatie voor deelname aan expeditie ’t Veen:

De toekomst van de mens op aarde staat op het spel. Als Mateboer willen wij graag een steentje bijdragen aan een meer duurzame en gezonde aarde. Tegelijkertijd zijn wij een lerende organisatie op het gebied van duurzaamheid. Wij brengen graag onze kennis in en hopen te leren van andere vakgenoten. De opgedane kennis willen we ook in andere projecten toepassen. Daarnaast is ’t Veen een prachtig gelegen wijk in Hattem, een wijk dat vergelijkbaar is met vele andere wijken in Nederland die om herbestemming/transformatie vragen.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up