Twan Ruiterkamp

Twan Ruiterkamp

Commercieel adviseur @ Donker Groep

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Twan heeft een opleiding genoten in de ruimtelijke ordening en planologie maar is na zijn stude de commerciële richting ingeslagen bij een grote logistieke dienstverlener waar hij voor het eerst in aanraking kwam met duurzaamheid. 

In maart 2018 heeft hij de overstap gemaakt naar de Donker Groep in de rol als commercieel adviseur waarna hij meer en meer geïnteresseerd raakte in duurzaamheid en de praktische toepassingen hiervan.

De Donker Groep is een landelijk opererende partij op het gebied van ontwerp, -aanleg en -onderhoud van de buitenruimte en interieurbeplanting met 25 locaties in Nederland.
Donker Groep wil werken zonder negatieve impact en juist bijdragen aan herstel van de aarde en al wat daar op leeft.
Daarbij is een koers uitgestippeld waarbij men in 2035 volledig circulair wil opereren en klimaatpositief wil zijn.
Op deze wijze wil men koploper zijn op het gebied van duurzaamheid en circulariteit en blijven pionieren met nieuwe “groene” innovaties.
Zo verandert de Donker Groep daadkrachtig van groenbedrijf naar “groen bedrijf”.

Als commercieel adviseur inspireert en helpt Twan opdrachtgevers bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van klimaatadaptatie, biodiversiteit, hittestress, duurzaamheid en circulariteit.
In de planfase, tijdens de realisatie en in het daaropvolgend onderhoud denkt hij graag mee over een duurzame inrichting en uitvoering van de werkzaamheden.
Vanuit zijn ruime ervaring bij onder andere overheden, woningbouw corporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overige instellingen c.q. bedrijven probeert hij passende oplossingen aan te dragen.
Duidelijke communicatie, transparantie, betrouwbaarheid en een hands-on mentaliteit zijn kenmerkend voor zijn persoonlijkheid.
Als inspirator gaat hij graag in gesprek met (potentiele) opdrachtgevers waarbij hij gebruik maakt van de brede ervaring en specialistische kennis binnen de Donker Groep om zo opdrachtgever en specialist(en) aan elkaar te koppelen.

Motivatie voor deelname aan expeditie ’t Veen:

Namens de Donker Groep wil ik graag mee denken in het duurzaam transformeren van industriegebied ’t Veen naar een klimaatbestendige groene woonwijk.
Prettig en verantwoord wonen in een groene omgeving met aandacht voor biodiversiteit is wat mij betreft het eindresultaat.
Ik hoop van vakgenoten te leren welke ideeën en praktische toepassingen zij hebben die bijdragen aan dit resultaat.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up