Expertpanel
Albert-Jan Vermeulen

Albert-Jan Vermeulen

Partner @ MAT25

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Albert-Jan Vermeulen (1977) is één van de partners bij MAT25. MAT25 heeft zich sinds haar oprichting in 2011 gefocused op duurzaam vastgoed en met name op gecertificeerd vastgoed. In de afgelopen jaren heeft MAT25 zich ontwikkeld tot het bureau met de meeste ervaring in BREEAM-nl Nieuwbouw en Renovatie assessments. Vanuit de kennis die is opgedaan in meer dan 50 projecten is MAT25 zich steeds meer gaan richten op het integreren van duurzaamheid in ontwerp en ontwikkeltrajecten. Daarnaast richt MAT25 zich de vraag hoe duurzaamheid een plek moet vinden in portfolios en de waardeketen van vastgoedbedrijven.

Hierbij speelt de kennis van Albert-Jan ook een duidelijke rol. Albert-Jan heeft achtergrond in de architectuur waar hij bij verschillende toonaangevende architectenbureaus in Nederland als projectarchitect verantwoordelijk is geweest voor verschillende duurzame gebouwen. Sinds de overstap naar MAT25 heeft Albert-Jan zich gefocust op de voordelen van duurzaam en gecertificeerd vastgoed voor de totale waardeketen van dit vastgoed. 

In aanvulling op zijn HTS bouwkunde (Vlissingen), TU architectuur (Delft) is Albert-Jan bezig met de afronding van de Master of Real Estate in Tilburg. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

MAT25
Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c283
Duurzaam is zo duur nog niet

Duurzaam is zo duur nog niet

27-01-2016 om 13:00 uur

Albert-Jan Vermeulen: Keer op keer hoor ik in gesprekken dat duurzaamheid voornamelijk duur is en niet rendabel. Als ik hierop doorvraag, ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up