Expertpanel
Albert van Lohuizen

Albert van Lohuizen

Manager Verkoop Nederland @ Brink Climate Systems

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Albert van Lohuizen werkt sinds 1997 bij Brink Climate Systems. In zijn loopbaan bij Brink heeft hij zich gespecialiseerd in klimaattechniek in de meest brede zin des woords en het genereren van synergie tussen bedrijven binnen de bouwkolom om op de juiste wijze samen te werken.

Na drie jaren een functie als export manager te hebben vervuld, werd hij verantwoordelijk voor een ESCo binnen de holding, waarbij hij zich specialiseerde in de complete realisatie van duurzame projecten inclusief energielevering en het beheer van de installaties. Na deze uitdaging in een veranderende markt waarbij er steeds meer vraag kwam naar totaaloplossingen, heeft Albert die kennis gebruikt om in 2010 bij Brink de opzet te maken voor een nieuwe (installatie)concepten-afdeling.

Met deze afdeling haakte Brink in op de stijgende woonlasten, waarbij er beduidend meer van de partijen binnen de bouwkolom werd verwacht. Denk aan lagere EPC, beter label, CO2-reductie, geluidssanering en passiefhuistechnologie. Met het aangaan van partnerships waren dit soort doelen sneller en efficiënter te realiseren door onder andere veel meer op conceptniveau te denken en bij elkaar betrokken te zijn vanaf de initiatieffase. Dankzij specialismes in diverse disciplines, zoals het toepassen van systemen voor verwarming, ventilatie en warm tapwater in integrale oplossingen, werd Installatieconcepten een belangrijke partner met kennis van zaken. Dit heeft al tot diverse succesvolle projecten geleid.

Op dit moment is Albert verantwoordelijk voor Verkoop Nederland. In de markt is hij nauw betrokken bij diverse samenwerkingsverbanden en deals zoals bijvoorbeeld de Stroomversnelling.

Brink Climate Systems is fabrikant van systemen en oplossingen voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. De visie van het bedrijf is het realiseren van betaalbaar comfort voor de eindgebruiker. Dit kan voornamelijk bereikt worden door goed samen te werken. Sterker nog; afstemming tussen bouw en installatietechniek is een must. Door als fabrikant al vanaf initiatieffase tot en met exploitatiefase betrokken te zijn bij een project, is het ook mogelijk om prestatiegaranties af te geven.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c148
Aan het nieuwe kabinet: laten we gewoon gaan presteren!

Aan het nieuwe kabinet: laten we gewoon gaan ...

01-03-2017 om 15:30 uur

Albert van Lohuizen: Gelukkig ontstaan er steeds meer initiatieven op het gebied van duurzame energie. Maar wat is duurzame energie? ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up