Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Ben Sengers

Ben Sengers

Sales & Marketing Director Derbigum Group @ Derbigum

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ben studeerde in 1987 af aan de HEAO in ’s-Hertogenbosch met het commerciële economie diploma, aangevuld met het facultatieve bedrijfseconomie en wiskunde/statistiek diploma op zak.

Hij begon zijn loopbaan op de verkoop binnendienst bij Alcoa, om vervolgens na 11 jaar en diverse commerciële, marketing en management functies bij nationale en internationale bedrijven in de kantoorinrichtings branche in de bouw terecht te komen. Eerst bij een leverancier van volkern platen en sinds december 2005 bij Derbigum; producent van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Vanaf 01 januari 2015 is Ben verantwoordelijk voor de sales en marketing van de Derbigum Groep.

Derbigum kan gezien worden als de trendsetter en referentie in haar branche op het gebied van duurzaam bouwen. Opgericht in 1932 heeft Derbigum naam gemaakt met dakbanen die een levensduur hebben van minimaal 30-40 jaar. Ook was zij de eerste producent die een lans brak voor witte dakbedekking en introduceerde zij een dakbaan zonder minerale grondstoffen bestaande uit plantaardige oliën en harsen (Derbipure).

Ben is groot voorstander en pleitbezorger voor bewust duurzaam bouwen waarbij producenten ter verantwoording wordt geroepen door het laten certificeren en controleren van hun activiteiten. Het totale sustainability vraagstuk moet hier onlosmakelijk mee zijn verbonden. De keten sluiten door bij het produceren gebruik te maken van de recycling van basismaterialen en hergebruik van je eigen producten alsmede in de uitvoering de samenwerking en advisering zowel horizontaal als verticaal met ketenpartners te organiseren is hierbij essentieel.

Dat Ben de daad bij het woord voegt, blijkt wel uit het feit dat hij als één van de eersten partner werd van Duurzaam Gebouwd en participeert in diverse organisaties, netwerken en klankbordgroepen op het gebied van duurzaam bouwen, innovatieve productontwikkeling en samenwerking.

http://www.duurzaamgebouwd.nl/interviews/20141029-wakker-worden-met-ben-sengers
https://www.linkedin.com/profile/view?id=42237534&trk=nav_responsive_tab_profile
www.derbigum.com

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Derbigum« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven