Expertpanel
Carola van der Bilt

Carola van der Bilt

Interieurarchitect @ Gispen

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Carola heeft bijna 18 jaar ervaring als interieurarchitect en werkt 9 jaar voor Gispen. Zij is verantwoordelijk voor gemiddeld 20 projecten per jaar. Zij ontwerpt inrichtingsconcepten voor zowel kantoor, zorg en onderwijs omgevingen. Haar uitgangspunt is om altijd een unieke omgeving te ontwerpen vanuit een concept waarbij de mens centraal staat en duurzaamheid een belangrijk onderdeel is. Dit resulteert in een omgeving die er echt toe doet en zich onderscheidt.

Carola komt het best tot haar recht wanneer zij werkt vanuit een concept wat specifiek voor de opdracht ontwikkeld wordt op basis van de vraag en identiteit van de gebruikers. Wanneer dit gecombineerd wordt met een goede analyse van het werkproces creëert zij een omgeving waaraan mensen zich kunnen en willen identificeren. Vanuit haar interesse in de wederkerige relatie tussen de mens en zijn omgeving heeft Carola de minor omgevingspsychologie behaald aan de UVA. Hierdoor werkt zij niet alleen vanuit haar eigen perceptie maar staat het welbevinden van de mens centraal bij het ontwikkelen van een inrichtingsconcept. Ieder mens is uniek en wanneer men de gebruiker centraal stelt is ook elke opdracht uniek.

De opleiding hogere huisvestingskunde zorgt ervoor dat zij bekend is met huisvesting vraagstukken en normeringen. Hiertoe is zij in staat mee te denken met een huisvestingsadviseur en zijn adviezen te vertalen naar een inrichtingsconcept.

Vanuit haar persoonlijke overtuiging heeft zij binnen elk project een focus op duurzaamheid. In 2015 had zij een belangrijke rol bij het inrichten van het project van de Circulaire huisvesting van Alliander in Duiven. Carola heeft een ruime ervaring op het gebied van Circulair inrichten en het toepassen van duurzame materialen.

Organisatie:         Gispen

Functie:                Interieurarchitect

LinkedIn:              https://www.linkedin.com/in/carola-van-de-bilt/

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up