Expertpanel
Coert Zachariasse

Coert Zachariasse

CEO van Delta Projectontwikkeling @ Delta Projectontwikkeling

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Coert Zachariasse is eigenaar van Delta Development Group en aandeelhouder van ZC Consulting. Zijn rol van drijvende kracht achter het op de Cradle to Cradle® filosofie gebaseerde kantorengebied, Park 20|20  - het eerste in zijn soort in Nederland - gecombineerd met zijn progressieve en ambitieuze denkbeelden hebben hem gemaakt tot één van de leiders op het gebied van Cradle to Cradle kantoorontwikkeling. Vorige jaar werd hij voor zijn inzet beloond door het winnen van de tweede editie van de Duurzame 50 Vastgoed NL, als erkenning van zijn betrokkenheid en toewijding op het gebied van duurzaam ontwikkelen.

Recent is Coert gestart met "Zachariasse Consulting", een adviesbureau op het gebied van projectontwikkeling. Hij wordt veel gevraagd als "keynote speaker" op nationale en internationale congressen waar hij zijn visie geeft en zijn unieke ervaring en kennis deelt op het gebied van Cradle to Cradle® en duurzaam ontwikkelen. Het is uitdagend en boeiend om te trachten de groei van zijn vakgebied op een positieve en duurzame manier te bevorderen.

 

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c140
Langetermijn verdienmodel leidt tot langetermijn waardecreatie

Langetermijn verdienmodel leidt tot langetermijn ...

10-03-2016 om 15:30 uur

Coert Zachariasse: Vanaf het begin der tijden heeft de mensheid gebouwd. Behuizing als bescherming tegen de elementen en tegen bedreigingen. ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up