Expertpanel
Danny Rijken

Danny Rijken

Sales Manager Copperant @ Baril Coatings

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Danny Rijken is de Sales Manager van het merk voor de vakschilder; Copperant, de groenste verf van Nederland. Hij heeft zijn sporen verdiend door jarenlange ervaring in de onderhoudsbranche. Na13 jaar werkzaam te zijn geweest bij een toonaangevend vastgoedonderhoudsbedrijf in het oosten van het land is Danny overgestapt naar Van Wijhe Verf. Hier heeft hij zich in ruim 12 jaar opgewerkt van commercieel technisch adviseur naar Regio Manager.

Bij Baril Coatings is Danny verantwoordelijk voor de groei en commerciële doorontwikkeling van het onderscheidende merk Copperant, de groenste verf van Nederland.

Danny is gespecialiseerd in resultaat gericht samenwerken (RGS) en is een verbinder voor opdrachtnemer en opdrachtgever. Danny staat bekend om zijn no-nonses aanpak en praktijkgerichte oplossingen.

Cyclisch schilderwerk is een zeer regelmatig terugkerende onderhouds-ingreep voor woningen en gebouwen. Als industrie helpen wij u graag om uw onderhoudsintervallen te optimaliseren door producten aan te bieden met een lange dus in die zin duurzame levensduur. Echter is dit wat ons betreft geen ‘rocket science’ meer. Steeds meer partijen produceren verven met een goede buitenduurzaamheid. Waar wij het verschil willen en kunnen maken is dat wij dit doen met producten met zoveel als mogelijk herwinbare grondstoffen en een volledig groene bedrijfsvoering en juist door deze toepassingen dragen wij significant bij aan de noodzakelijke C02-reductie. Meer met minder, hier praat Danny u graag over bij!

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Baril Coatings


Postadres
Zilverenberg 9
5234 GL 's Hertogenbosch

Telefoon: 0031 (0)610022064


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up