Expertpanel
David Becking

David Becking

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

David is vanaf 1997 werkzaam op (voornamelijk) bouw- en industrieprojecten. Vanaf 2004 is hij namens opdrachtnemers actief in de integrale procesmanagement en projectbeheersing. David heeft zowel in de bouw als in de infra ervaring in de tender-, ontwerp- en realisatiefase.

David is analytisch sterk en als bedrijfskundig antropoloog en ervaren teamcoach richt hij zijn growth mindset volledig op “Samen Beter Bouwen”, de purpose van PRO6. Hij is gepassioneerd nieuwsgierig en gelooft in de kracht van kwetsbaarheid. Hij ziet orde waar de meesten chaos zien en is altijd op zoek naar de optimale omstandigheden om samen tot de beste resultaten te komen. Hij krijgt energie van het inspireren en helpen groeien van anderen, daar groeit hij vervolgens zelf weer van; you grow -> I grow -> we grow!

David is sinds 2016 geïnspireerd door industry 4.0 en sinds september 2019 zet hij zijn creativiteit, innovatiekracht, enthousiasme en sensitiviteit in om via PRO6 managers bij te dragen aan de sociale revolutie. David is werkzaam als Manager Projectbeheersing, Risicomanager, Planner en Innovatie- en Implementatiemanager voor kwaliteitssystemen en processen op projecten in de bouw en infra. Naast het creatieve denkwerk, zorgt David vervolgens ook voor de invulling, werking en implementatie van systemen en processen.

Linkedin

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

PRO6 managers


Telefoon: 06-15586062

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up