Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Dennis Duffels

Dennis Duffels

Hoofd verkoop VBI @ VBI

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Dennis Duffels is sinds 2010 werkzaam bij VBI, producent en leverancier van prefab vloersystemen voor woning- en utiliteitsbouw, in de rol van hoofd verkoop. In deze functie geeft hij invulling aan het verkoopbeleid. Daarbij richt VBI zich, naast op kopende partijen, in toenemende mate op de opdrachtgevende en voorschrijvende partijen binnen de bouwkolom.

Eerder werkte hij 15 jaar lang in de sanitair branche, onder meer als (International) Sales Manager bij Villeroy & Boch en was hij verantwoordelijk voor de verkooporganisatie voor de Benelux projectenmarkt bij Koninklijke Sphinx.

Dennis is sterk in het bedenken en uitvoeren van visie en strategie. Hij is een begenadigd spreker en treedt nog regelmatig op als rollenspeler in assessments bij Universiteit Nyenrode waar hij zelf ook diverse opleidingen volgde.

Binnen het bestuur van de Stichting STABU vertegenwoordigt Dennis het Nederlands Verbond Toelevering Bouw (NVTB).Tevens is Dennis voorzitter van de Vereniging FBS en is vanuit die positie betrokken bij tal van platforms rond o.a. BIM en overige digitale data uitwisseling in de sector.

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

VBI


Telefoon: +31 (0)6 39 83 60 56


 

Nieuws Artikelen Dennis Duffels

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven