Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Ellis ten Dam

Ellis ten Dam

Director Business Development & Innovation @ Royal HaskoningDHV

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ellis ten Dam (1965) is Director Business Development & Innovation bij Royal HaskoningDHV.
In die hoedanigheid werkt zij continu aan duurzaamheid. Dat start vanuit een toekomstbestendige match tussen organisaties, mensen en de omgeving waarin zij wonen, werken, leren, et cetera.

Als adviseur huisvesting en vastgoed werkte ze vanuit een eindgebruikersperspectief voor publieke en private organisaties; hoe draagt vastgoed bij aan de organisatiedoelstellingen en hun ambities? Ze combineert daarbij het ontwikkelen van toekomstbestendige concepten, financieel / economisch denken in business cases en het managen van stakeholders in de (vastgoed)keten. 

Kennis van thema’s als ‘sustainable cities’,  ‘renewable energy’ en ‘transformatie van bestaand vastgoed’, ‘het Nieuwe Werken’ en vormen van DBFMO contracten koppelt ze aan vraagstukken in de samenleving en legt hiermee ook de noodzakelijke verbinding tussen gebouwen en gebieden .

Ellis is in januari 2013 toegetreden tot het CoreNet Benelux bestuur. Vanuit die hoedanigheid coördineert ze het onderzoek naar gebruikerswensen, dat voortkomt uit het Convenant Leegstand Kantoren. Doelstelling is om aanbieders inzicht geven in de eisen van de gebruikers zodat er een kantorenmarkt ontstaat die inspeelt op de vraag in kwantitatieve en kwalitatieve zin voor de middellange (en lange) termijn. Sinds 2009 is ze docent op de Amsterdam School of Real Estate.

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Royal HaskoningDHV
 

Nieuws Artikelen Ellis ten Dam

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven