Expertpanel
Evert Visser

Evert Visser

Senior Managing Director @ Mitsubishi Elevator Europe B.V.

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Evert Visser is algemeen directeur van Mitsubishi Elevator Europe (MEE), waar hij sinds 1993 werkzaam is. Evert Visser heeft een technische achtergrond en begon zijn carrière bij MEE als engineer. Na diverse management functies binnen het bedrijf te hebben bekleed is Visser sinds 2013 met veel plezier algemeen directeur. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de 14 verschillende business units binnen het bedrijf. Visser is getrouwd en heeft drie kinderen.

Kenmerkend voor zijn persoon is zijn no nonsens mentaliteit van waaruit hij op inhoud en vertrouwen met mensen samenwerkt. Visser hecht binnen zijn bedrijf dan ook veel waarde aan een hechte en open ‘familiecultuur’. Vanuit zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring binnen de liftenbranche is Visser een expert op het gebied van Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling. (Keten)Samenwerkingen gestoeld op lange termijn belang en een multidisciplinaire visie op een duurzame toekomst zijn de kernwaarden van z’n ondernemingsvisie.

Sinds medio 2014 is Evert Visser expert bij Duurzaam Gebouwd waar hij met veel passie hoopt te inspireren én geïnspireerd te raken binnen de belangrijke vraagstukken en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ketensamenwerking.

Mitsubishi Elevator Europe
De aanschaf van een liftinstallatie is een forse investering. Bij Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is ons uitgangspunt dat bij een dergelijke investering in een duurzaam product ook een duurzame lange termijn relatie hoort. Voor ons betekent dit betrouwbaar partnerschap, waarbij uw aanschaf ook onze verantwoordelijkheid blijft. Dit realiseren wij door vanuit persoonlijke aandacht, transparantie en zorgvuldig onderhoud met goed opgeleid eigen onderhoudspersoneel, u optimaal te ontzorgen in al uw liftzaken.

Naast specialistisch advies en begeleiding voor uw plan- en bestekvorming, de montage van uw nieuwbouw lift(en) en vakkundig onderhoud, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie en vervanging van bestaande liften. En dat geldt ook voor renovatie en onderhoud van roltrappen en liftinstallaties van andere merken.

Bij Mitsubishi Elevator Europe zien wij elke klant dan ook als een kans om samen iets moois te realiseren én in stand te houden door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie. Ook op het gebied van kosten. Zo garanderen wij u dat wij de beste en voordeligste keuze zijn over de gehele levensduur van uw liftinstallaties.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Mitsubishi Elevator Europe B.V.
Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c140 c283
Van TCO naar TCU

Van TCO naar TCU

29-01-2016 om 15:30 uur

Evert Visser: Recent sprak ik een bestuurslid van LTO Nederland over duurzaamheid. Ik vroeg hem wat houdt duurzaamheid in het ...

Lees verder »

c54 c283
Transparantie

Transparantie

07-10-2014 om 13:00 uur

Evert Visser: Vrij recent hebben wij met Mitsubishi Elevator Europe tijdens verschillende ontbijtsessies, met een groot aantal ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up