Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Gerard Lokhorst

Gerard Lokhorst

Duurzaam Gebouw

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Een tikkeltje eigenwijs en tegendraads, het steeds anders willen doen dan de rest én altijd op zoek naar samenwerking. Dat kenmerkt Gerard Lokhorst, directeur van DuurzaamGebouw.

Carrière-verloop

Met vwo-advies, maar met mavodiploma volgde Gerard de mbo-opleiding Installatietechniek. Dit kon ook bijna niet anders: zijn oom had een installatiebedrijf en Gerard zou dat overnemen. Maar tegendraads als hij toen al was, nam Gerard het bedrijf van zijn oom nooit over. Nee, hij studeerde Algemene Operationele Technologie aan de Hogeschool van Utrecht. Gerard werkte na zijn opleiding bij verschillende bedrijven, waaronder Wolter & Dros. In 2008 zette Gerard E.I. Solutions op en in 2009 startte hij, samen met drie partners, DuurzaamGebouw. Sinds 2015 hebben zij zich gevestigd in De Pyth in Rijnsweerd.

Altijd nieuwe wegen zoeken

Gerard is een man van de praktijk, altijd gericht op innovatie, verbetering en (samen)werken aan de toekomst. Hij heeft lef, is doortastend en innovatief en ziet vooral kansen en mogelijkheden. Anno 2017 staat Gerard (mede) aan het roer van diverse succesvolle bedrijven op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen en technische voorzieningen. Rode draad is steeds het vinden en bieden van duurzame oplossingen, gericht op de toekomst. ‘We kunnen het altijd wel hebben over wat we moeten maken, maar het beheren van wat wij hebben is misschien nog wel belangrijker.’

Lokhorst vervolgt: ‘Ik wil altijd minimaal één stap vooruit! Als je blijft staan, kom je niet verder. We moeten niet doen wat we al deden, maar juist nieuwe wegen zoeken, in beweging komen en verder kijken. En dat vooral sámen doen!’ Inmiddels is het vanzelfsprekend geworden, dat samenwerken met anderen één van zijn sterkste punten is.

Gerard is tevens bestuurslid van TVVL (platform voor mens en techniek), waardoor hij vooraan bij de laatste ontwikkelingen en innovaties staat. Daarnaast is Stichting Duurzame Scholen, één van zijn bedrijven, contentpartner en hieruit volgt dat Gerard lid is van het Expert Panel. 

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Duurzaam Gebouw


Telefoon: 030-2090909

 

Nieuws Artikelen Gerard Lokhorst

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven