Expertpanel
Guido Rockx

Guido Rockx

Technical Support Expert @ Knauf Ceiling Solutions

Adviseur

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ik ben Guido Rockx, 59 jaar oud, getrouwd en heb twee kinderen. Ik werk momenteel als Technical Support Expert bij Knauf Ceiling Solutions. Daarnaast ben ik voorzitter van de CEN TC277, de Europese Organisatie voor het opstellen van geharmoniseerde Productnormen.

Ik heb sinds mijn middelbareschooltijd werk en studie gecombineerd. Zo heb ik onder meer gewerkt als constructeur, vergunningverlener Wet Milieubeheer en akoestisch adviseur. De laatste jaren ben ik actief als Technical Support Expert, waarvoor ik de opleidingen Werktuigbouwkundig Ingenieur, Milieutechnisch Ingenieur, Akoestisch Specialist en Expert in Sales heb gevolgd.

Deze jarenlange combinatie van werk en studie heeft mij niet alleen ontzettend veel kennis opgeleverd, maar ook de bijbehorende praktische ervaring gegeven. Ik heb mijn kennis opgedaan over een breed spectrum van interesses, waarbij diepgang als vanzelfsprekend is verondersteld. Hierdoor ben ik niet alleen uitstekend technisch onderlegd, maar zijn ook de benodigde commerciële en bedrijfsmatige kennis en vaardigheden diepgaand ontwikkeld. Gecombineerd met mijn sales-ervaring geeft mij dit het vermogen om zaken integraal te analyseren, totaalvisies te ontwikkelen en de oplossingen gedragen te implementeren.

Knauf Ceiling Solutions biedt innovatieve en duurzame akoestische plafond en wand oplossingen om het comfort te verbeteren, tijd te besparen, het verbeteren van de bouw efficiëntie en prestaties, en het creëren van mooie ruimtes met karakter en dynamiek.

Knauf Ceiling Solutions is onderdeel van Knauf, een toonaangevende Duitse onderneming en marktleider op diverse bouwkundige oplossingen voor de gebouwde omgeving. Knauf heeft ruim 40.000 medewerkers en 300 productielocaties wereldwijd met ca. € 13 miljard omzet.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Knauf Ceiling Solutions


Telefoon: +31(0)6 27 00 62 58


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up