Expertpanel
Guido Rockx

Guido Rockx

Technical Sales Manager Benelux, Germany & Switzerland bij Armstrong Building Products @ Knauf Ceiling Solutions

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ik ben Guido Rockx, 52 jaar oud, getrouwd en heb twee kinderen. Ik werk momenteel als Technical Sales Manager Benelux, Germany & Switzerland bij Armstrong Building Products.

Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd werk en studie gecombineerd. Zo heb ik onder meer gewerkt als constructeur, vergunningverlener Wet Milieubeheer en akoestisch adviseur. De laatste 10 jaar ben ik actief als Technical Sales Manager, waarvoor ik de opleidingen Werktuigbouwkundig Ingenieur, Milieutechnisch Ingenieur, Akoestisch Specialist en Expert in Sales heb gevolgd.

Deze jarenlange combinatie van werk en studie heeft mij niet alleen ontzettend veel kennis opgeleverd, maar ook de bijbehorende praktische ervaring gegeven. Ik heb mijn kennis opgedaan over een breed spectrum van interesses, waarbij diepgang als vanzelfsprekend is verondersteld. Hierdoor ben ik niet alleen uitstekend technisch onderlegd, maar zijn ook de benodigde commerciële en bedrijfsmatige kennis en vaardigheden diepgaand ontwikkeld. Gecombineerd met mijn sales-ervaring geeft mij dit het vermogen om zaken integraal te analyseren, totaalvisies te ontwikkelen en de oplossingen gedragen te implementeren.

Armstrong Building Products is onderdeel van Armstrong World Industries Inc. (AWI), een ruim 150 jaar toonaangevende Amerikaanse beursgenoteerde onderneming en wereldmarktleider op het gebied van ontwerpen en produceren van innovatieve akoestisch plafond, wand en ophangsysteem oplossingen. Armstrong World Industries biedt interieuroplossingen om het comfort te verbeteren, tijd te besparen, het verbeteren van de bouw efficiëntie en prestaties, en het creëren van mooie ruimtes met karakter en dynamiek.

De Ceiling-divisie van Armstrong World Industries (AWI) had met ruim 3.700 medewerkers een omzet in 2015 gerealiseerd van ca. $ 1,2 miljard dollar en heeft wereldwijd 25 productielocaties, waarvan 10 in joint venture met WAVE, waar de ophangsystemen van Armstrong worden geproduceerd. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Knauf Ceiling Solutions


Telefoon: +31(0)6 27 00 62 58


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up