Expertpanel
Hans Buitenhuis

Hans Buitenhuis

Account Manager Vasco Group @ Vasco

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Een belangrijk kenmerk binnen zijn management werkzaamheden zijn de afgelopen jaren het opzetten en structureren van de sales organisatie met een duidelijke focus op de klanten en marktbehoeften.

De core business van Vasco Group richt zich op producten die een grote rol spelen in energiebesparing en bestaat uit de ontwikkeling en fabricatie van designradiatoren, paneelradiatoren en ventilatiesystemen.

Producten ontwikkelen die bijdragen aan een duurzame oplossing is onderdeel van Vasco’s strategie. Maar ook de producten zelf zijn duurzaam. Zoals onze aluminium design radiatoren volgens het cradle-to-cradle principe.

De verduurzaming van vastgoed brengt nieuwe ontwikkelingen in ventilatie met zich mee. Vasco Group ontwerpt en fabriceert duurzame oplossingen voor een optimaal binnenklimaat.

Een van de kenmerken van verduurzaamd vastgoed is betere isolatie. Die bespaart energie maar tegelijkertijd moet het wooncomfort natuurlijk wel gehandhaafd blijven. Daarom moet ventilatie hier slim in meebewegen en ook het comfort verhogen. “Het is de missie van Vasco Group om hiervoor passende en vooral ook duurzame producten te ontwikkelen.

                                                                                                                                  

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up