Henberto Remmerts

Henberto Remmerts

Businessleader Risico- en Contractmanagement @ TAUW

Linkedin   

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Henberto Remmerts (1965) is als consultant betrokken bij inkoopstrategieën, UAV en UAVgc contracten, bouwteams en aanbestedingen in de volle breedte van de Grond-, Weg- en Waterbouw. Actief in zowel de gemeentelijke als provinciale markt om de samenwerking tussen overheid en marktpartijen vorm te geven. Sinds 2014 binnen diverse gebiedsontwikkelingen in Amsterdam. In de IPM-rol als contractmanager of als integraal projectmanager leiding gevend aan diverse teams. Procesbegeleiding, risicomanagement en coaching is een specialiteit dat in elk project zijn meerwaarde kent.

Bij Tauw verantwoordelijk voor businessontwikkeling op het gebied van Risico- en Contractmanagement, o.a. door het opzetten en verbinden van de vakgebieden Risicomanagement, System Engineering, Contracteren, Aanbesteden en Systeem Gerichte Contactbeheersing. De verbinding van kennisontwikkeling, personeel en markt heeft een intern netwerk met ca. 40 collega’s tot stand gebracht.  

Henberto is als docent verbonden aan CROW, in de rol van ontwikkelaar en docent binnen de ‘Leergang Modern Contractmanagement’. In de Combinatie Tauw/Bouwmeesters heeft hij een vergelijkbare rol voor de leergang ‘Marktvisie in de praktijk’. Onder de vlag van Duurzaam Gebouwd is hij mede-ontwikkelaar van de Modelovereenkomst Bouwteam DG 2020.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie Contactinformatie

TAUW
Ingenieursbureau

Telefoon: +31 6 53576332


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c225 c246 c283
Is ‘samenwerken’ toe aan de volgende fase?

Is ‘samenwerken’ toe aan de volgende ...

16-04-2019 om 15:00 uur
timer 4 min

Waarom kunnen we niet zonder gedoe samenwerken? Henberto Remmerts (Tauw) wijdde er een blog aan: het morele kompas ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up