Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

De heer Jan Pijl

 Jan Pijl
  • Directeur/eigenaar Bouwbedrijf Van Deelen
  • Bouwbedrijf van Deelen

Jan Pijl (1971) is sinds 2001 directeur/eigenaar van Bouwbedrijf van Deelen, een totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw. Van Deelen is gespecialiseerd in complexe bouwprojecten, zoals scholen, sportcomplexen, zorginstellingen en kazernes.

Het credo is 'Bewust Beter Bouwen!', wat betekent dat er letterlijk en figuurlijk een stevig fundament wordt neergezet. Vooraf! Goed nadenken over keuzes en daarin principes als kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit een hoofdrol laten spelen.

Daarom is Van Deelen VCA** en ISO 14001 gecertificeerd en wordt er gewerkt met kwaliteitsmanagementsystemen volgens de ISO 9001-norm.

Bij elk bouwproject wordt samen met de opdrachtgever gekeken naar een totaaloplossing voor een zo groot mogelijke CO2-reductie en naar het meest verantwoorde gebruik van energie, bouwmaterialen, grondstoffen en water. Zo wordt een gebouw opgeleverd dat recht doet aan de leefomgeving.

In mei 2015 startte Jan Pijl installatiebedrijf InCoVe B.V. (Installatie Combinatie Veenendaal) wat volledig aansluit bij zijn ambitie de klant nog meer te ontzorgen.

Naast Duurzaam Gebouwd heeft Pijl zich ook aangesloten bij de Dutch Green Building Council en Bewuste Bouwers. 

Terug naar boven