Expertpanel
Jan van den Brink

Jan van den Brink

Oprichter en managing director iBUILD @ iBUILD

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Jan van den Brink is oprichter en managing director van het software bedrijf iBUILD met vestigingen in Arnhem en Eindhoven. iBUILD heeft in samenwerking met grote ontwikkelende bouwers een online woningconfigurator ontwikkeld, genaamd iBUILD.Home. iBUILD.Home wordt door ontwikkelaars, bouwers en leveranciers gebruikt voor het personaliseren van nieuwe en bestaande woningen.

In zijn professionele werk als stedenbouwer/architect en IT entrepreneur heeft Jan altijd de gebruiker als uitgangspunt genomen. Het is de gebruiker die leeft en werkt in ruimten gecreëerd door ontwerpers, ingenieurs en bouwers. Jan wil voor alle partijen een IT omgeving creëren; een omgeving waarin ook de gebruiker kan participeren bij het creëren van een persoonlijke duurzame ruimte. Met iBUILD.Home is de eerste stap gezet naar het verwezenlijken van dit doel. Consumer Integrated Manufacturing (CIM) behoort voortaan tot de mogelijkheden.

Jan was mede-oprichter van Willems van den Brink Architecten, nu WillemsenU te Eindhoven (1989-2007), bestuurslid BNA Z.O.Brabant (1989-2006), lid externe adviesraad ADMS-TU/e  (2004-2011) en lid managementteam More for You te Barneveld (2008-2012).

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c138 c225
Meer uit BIM halen met woningconfigurator

Meer uit BIM halen met woningconfigurator

09-07-2018 om 15:30 uur

Keuzevrijheid voor de woningkoper is een hot topic. De grootste aankoop van je leven moet natuurlijk wel al je ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up