Expertpanel
Joan Remmerswaal

Joan Remmerswaal

Algemeen directeur Van Dorp @ Van Dorp

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

''Bouwen en bewaren, kennis en respect, en de mens centraal'' zijn waarden waarmee Joan Remmerswaal zijn functie als algemeen directeur van Van Dorp vormgeeft. Joan is sinds januari 2014 algemeen directeur van Van Dorp, na 6 jaar succesvol vestigings- en regiodirecteur bij Van Dorp geweest te zijn.

Na de afronding van zijn HTS Werktuigbouw heeft Joan tien jaar bij Carrier gewerkt in diverse Sales(management) functies. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar GTI Amsterdam waar hij verschillende directieposities heeft bekleed en verantwoordelijk was voor de Engineering en later de Uitvoering. Als laatste klus bij GTI is Joan verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een marktsegmentbedrijf gericht op de Gezondheidszorg.

In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar Van Dorp.

Naast zijn werk zet Joan  zich in voor de ontwikkeling van de installatiebranche. Als lid van de ledenraad van UNETO-VNI en als persoonlijk lid van de TVVL en de NVTG is hij betrokken bij innovatie en andere (maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van de installatietechniek. Voor Joan is kennisdeling met collega branchegenoten essentieel om de branche met elkaar te blijven vernieuwen.

Van Dorp is een vooruitstrevend landelijk installatiebedrijf. Wij springen eruit op het gebied van prestatiegericht vastgoedbeheer, duurzaamheid  (energie, materialen én maatschappij) en het klantgericht denken en handelen. Onze 800 collega's verspreid over heel Nederland zorgen met hun betrokkenheid voor het bereiken van resultaten voor onze klant. Onze klanten waarderen deze betrokkenheid en benoemen de kennis en vaardigheden van onze collega's als sterke punten.  Van Dorp staat bekend om zijn respectvol, duurzaam en betrouwbaar imago.

Bij Van Dorp zit duurzaamheid met respect voor de mens in het DNA van de medewerkers. We weten dat we de wereld te leen hebben van onze (klein)kinderen en met dat in ons achterhoofd proberen wij iedere dag in samenwerking met alle ketenpartners de omgeving beter te maken.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Van Dorp
Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up