Expertpanel
Joost Verlaan

Joost Verlaan

Algemeen directeur @ AFPRO Filters

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Bij het ontwikkelen van producten staan energie- en filtratie prestaties bij ons voorop. De afgelopen jaren hebben we een reeks van nieuwe producten ontwikkeld die daar in uitblinken ten opzichte van veel andere producten in de markt. Met deze verbeterde producten weten we voor onze klant grote besparingen te realiseren in de kosten.

Naast energie besparingen voor onze klant voeren we in onze fabrieken continu verbeteringen door. Deze constante innovaties zorgen ervoor dat onze producten ecologisch minder belastend zijn en we de producten tegen scherpe prijzen kunnen verkopen. Onze certificeringen zoals ISO 9001 en Eurovent geven onze klant zekerheid met betrekking tot de kwaliteit van onze producten.

De komende jaren gaan wij door met het verbeteren van onze producten met name gericht op het besparen van energie en het verhogen van de bescherming tegen fijnstof met als doel een verbeterd binnenklimaat. We blijven innovatieve materialen en productiemethodes gebruiken, zodat we een vooraanstaande rol binnen de filtermarkt zullen blijven vervullen.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

AFPRO Filters
Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up