Expertpanel
Karin Husmann

Karin Husmann

Manager Sustainable Energy Systems @ Inventum

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Karin Husmann staat voor bevlogen duurzaamheid. Zo draagt ze beroepshalve en thuis bij aan de verduurzaming van onze leefomgeving.

Ze werkt sinds 1 januari 2018 bij Inventum Technologies B.V. als Manager sustainable energy systems. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de totale bijdrage die Inventum levert aan de nationale en internationale energietransitie die nu in volle omvang op gang komt.

Want het maximaal energiezuinig en klimaatneutraal maken van woningen vraagt om technologische hoogwaardige oplossingen en intensieve samenwerkingsverbanden met onder andere overheid, woningcorporaties en diverse brancheorganisaties in de bouw, installatie en onderhoud. Zij moeten geholpen worden bij het vinden en implementeren van de meest effectieve, innovatieve en intelligente oplossingen om woningen energiezuinig en klimaatneutraal te verwarmen. Inventum levert hiervoor het advies en state of the art boilers en warmtepompen zoals de hybride warmtepomp en ventilatiewarmtepomp.

Het werken in een technische omgeving met duurzaamheid als top prioriteit is voor Karin niet vreemd. Zo is zij directeur geweest van Plant One: een bedrijf dat multinationals, pioniers en bedrijven actief in topsectoren ondersteunt in het testen en opschalen van duurzame procestechnologie. Verder heeft ze ook bij KPN en Space Expo in Noordwijk in diverse  managementfuncties gewerkt op de gebieden marketing, sales en business development. In haar vrije tijd is zij lid van de Raad van Toezicht van de Natuur en Mileufederatie Zuid-Holland.

Karin combineert zo op een unieke wijze al haar ervaring met haar bijzondere passie voor techniek en duurzaamheid en vertaalt haar visie naar concrete haalbare en duurzame doelen.

Sta jij ook achter deze visie of wil je gewoon meer weten over het verduurzamen van woningen? Mail gerust naar KHusmann@inventum.com. Of kijk op www.inventum.com.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Inventum


Telefoon: +31 6 26 62 75 11


Nieuws Artikelen, events & downloads

Gezamenlijk voortouw nemen voor transitie naar all-electric

Gezamenlijk voortouw nemen voor transitie naar ...

7 Jan om 15:30 uur
timer 3 min

Karin Husmann: Iedereen kent de gigantische opgave om in 2050 CO2-neutraal te zijn. In dat jaar moet de gebouwde omgeving volledig ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up