Expertpanel
Koos Wessels

Koos Wessels

Directeur @ Emergo

Eindbeslisser

Linkedin   Twitter   

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Koos Wessels (53) is eigenaar en directeur van Emergo. Emergo is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van houtsysteembouw daken, dakkapellen en gevels. Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal en Almelo en is door heel Nederland actief met montageteams.

Koos heeft meer dan 35 jaar ervaring in de prefab woningbouw. Na 23 jaar bij een gerenommeerde onderneming in prefab houtconstructies te hebben gewerkt, is hij samen met zijn compagnon Hendrik-Jan Weggeman in 2004 Emergo gestart.

Emergo staat voor plezierig wonen voor iedereen. De onderneming is in ruim tien jaar uitgegroeid van een startup naar een bedrijf waar ruim 130 professionals dagelijks met veel kennis, kunde en plezier werken. “Wij voorzien op jaarbasis ongeveer vijfduizend woningen van nieuwe daken”, verteld Wessels.

De komende jaren wordt ook in de woningbouw een serieuze bijdrage gevraagd voor het verwezenlijken van het klimaatakkoord. Emergo wil met de gebouwschil een zo hoog mogelijke warmteweerstand en integratie van duurzame energiesystemen hier een actieve bijdrage aan leveren. Wessels: “We werken met volle focus aan innovatieve duurzame producten die we in de nabije toekomst op de markt zullen brengen”

Meer dan ooit betekent bouwen samenwerken en kennis delen. Emergo is niet voor niets co-maker van diverse grote Nederlandse bouwondernemingen. Wessels: “Onze drive is om samen met de klant woningen te ontwerpen en te realiseren waarin iedereen plezierig kan wonen”.

https://twitter.com/WesselsKoos   https://www.linkedin.com/in/kooswessels/

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Aannemersbedrijf
  • Architectenbureau
  • Gevelbouwbedrijf
  • Industrie
  • Leverancier / groothandel
  • Projectontwikkelaar
  • Woningbouwcorporatie
 

Contactinformatie Contactinformatie

Emergo
Industrie

Bezoekadres
Gildestraat 1
9502KJ Stadskanaal

Postadres
Postbus 323
9500AH Stadskanaal

Telefoon: 0599-696410


Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c120
Renovatie woningmarkt: vernieuwbouwen of theemutsen?

Renovatie woningmarkt: vernieuwbouwen of theemutsen?

30-01-2018 om 15:30 uur

Koos Wessels: Iedereen weet wel dat er voor de bestaande woningvoorraad een sterke behoefte is aan transformatie naar energieneutrale ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up