Expertpanel
Marco van Vliet

Marco van Vliet

Bedrijfsleider bij Radiair Totaalinstallatie @ Radiair

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Marco van Vliet is bedrijfsleider bij Radiair Totaalinstallatie in Lopik. Jong en ambitieus zijn de kernwaarden waar Marco en Radiair zich aan verbinden! Dit geheel gedragen door de directeur Falko Ruijl. Met het gehele bedrijf proberen ze deze manier klanten te ontzorgen.

Marco is zijn carrière begonnen bij een grote, landelijk opererende installatiebedrijf. Als werkvoorbereider begonnen en de weg gevonden naar Bedrijfsleider van Radiair. In 2015 heeft hij zich compleet gebonden aan het bedrijf Radiair.

Vanuit zijn functie probeert hij klanten en medewerkers enthousiast te maken en met het gehele team vanuit de dienstverlening te acteren. Ontzorgen is daarbij van het grootste belang. Radiair probeert anders te denken en te handelen dan een ander installatiebedrijf. Per klant worden teams specifiek samengesteld en ingericht op de wensen van de klant. Door het dialoog met de klanten aan te gaan zitten zij in een organisatie die zichzelf ontwikkeld en zich steeds beter af kan stemmen voor de klant.

Technische oplossingen en/of uitdagingen gaat hij niet uit de weg. Overal zijn mogelijkheden voor, echter is het altijd een kwestie van de techniek aanpasbaar maken naar de wensen van de klant.

Marco van Vliet is opgeleid als werktuigbouwkundige maar heeft een brede interesse in techniek. Het is belangrijk dat je jezelf en je team afstemt op de vraag vanuit de markt. Vanuit Duurzaam Gebouwd probeert hij een samenwerking te bewerkstelligen met andere bouwpartners en zo het projectresultaat zo hoog mogelijk te realiseren. Samenwerken en vertrouwen in combinatie met passende techniek en een goede dienstverlening is de kracht voor de toekomst. Brainstormsessies en interacties maken het hierbij leuk en leerzaam!

Radiair ontwerpt en realiseert werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Meet- en regeltechniek is daar onlosmakelijk mee verbonden. Wij hebben onze eigen meet- en regelspecialisten die ook úw installaties efficient en duurzaam inregelen. Voor bedrijven en particulieren verzorgen we ook het beheer en het onderhoud van installaties.

Op naar een leuke samenwerking!

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

  • Adviesbureau
  • Belegger
  • Ingenieursbureau
  • Installatiebedrijf
  • Onderwijs
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (kantoren)
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
  • VVE
 

Contactinformatie Contactinformatie

Radiair
Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up