Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Mariëlle Wieman

Mariëlle Wieman

Directeur NeVaP

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Drs. Mariëlle Wieman RAE (1971) is werkzaam als directeur van NeVaP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform). NeVaP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Duurzaamheid is een van de kernthema’s, waarbinnen NeVaP maandelijkse activiteiten organiseert, samenwerkingsverbanden aangaat, onderzoeken uitvoert en kennisproducten ontwikkelt.

Wieman is hoofd- en eindredacteur van het boek 'Vastgoedexploitatie' (Noordhoff Uitgevers, verschijningsdatum 2016), het vervolg op het succesvolle “Handboek Vastgoedmanagement” (Noordhoff Uitgevers, 2010). Dit boek stond 96 dagen in de top 100 van best verkochte managementboeken bij Managementboek.nl en 11 dagen in de top 10. Ook het nieuwe boek 'Vastgoedexploitatie' zal verplichte literatuur worden aan hogescholen en universiteiten en een belangrijk naslagwerk voor professionals.

De afgelopen jaren is ze onder andere projectleider geweest van het Project Koplopers Retail, als ook platform lid en interim-bestuurslid van Platform Duurzame Huisvesting. Op de Dag van de Duurzaamheid 2013 (10-10-2013) ontving zij van Agentschap NL (nu Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een taart als waardering voor haar bijdrage aan de verduurzaming van de Nederlandse vastgoedsector. 

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

 

Nieuws Artikelen Mariëlle Wieman

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven