Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Mark Kok

Mark Kok

Directeur/Partner – K & R Consultants @ K & R Consultants bv

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Mark Kok (1970) heeft ruim 25 jaar ervaring in de installatiesector. Hij heeft directiefuncties bekleed binnen de landelijk opererende installatiebedrijven Engie (destijds GTI) en Kuijpers Installaties (holdingdirectie).

Na het afronden van de HTS Werktuigbouwkunde heeft hij diverse vakgerichte cursussen en trainingen gevolgd. Daarnaast volgde hij o.a. de opleidingen Directievoering en Ondernemerschap (TSM Business School/ Universiteit Twente), Post Bachelor Communicatie, Financiële bedrijfsvoering (De Baak/VNO NCW) en Digital Marketing Strategie & Social Media (Nyenrode Business University).

Vanaf 2010 is hij partner/directeur bij K & R Consultants in Apeldoorn. K & R Consultants is een
installatietechnisch adviesbureau dat met een bedrijfskundige blik installatietechnische vraagstukken oplost. Dat combineren wij met een unieke kostenexpertise.

Dit jaar is K & R Consultants partner geworden van Duurzaam Gebouwd. Door middel van deze positie willen wij graag een bijdrage leveren aan de energietransitie binnen de dynamische bouw- en vastgoedsector.

Naast zijn werk bij K & R is Mark een bevlogen vrijwilliger. Zo is hij voorzitter van de Bridge to Bridge Loop Arnhem en Landelijk bestuurslid van TVVL; een belangrijke kennispartner in de technologiesector.

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

K & R Consultants bv« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven