Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

De heer Mark Kok

 Mark Kok
  • 46 jaar
  • Directeur/Partner – K & R Consultants
  • K & R Consultants bv

Mark Kok (1970) is vanaf 2010 partner/directeur bij K & R Consultants in Apeldoorn en wil door middel zijn expertpositie binnen Duurzaam Gebouwd graag een bijdrage leveren aan de innovatieve en dynamische bouw- en vastgoedsector.

Mark heeft HTS Werktuigbouwkunde gestudeerd aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Naast vakgerichte trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, volgde hij o.a. de opleidingen Directievoering en Ondernemerschap (TSM Business School/Universiteit Twente), Post Bachelor Communicatie en Financiële bedrijfsvoering (De Baak/VNO NCW).

Mark heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de installatiesector en heeft diverse directiefuncties bekleed binnen landelijk opererende installatiebedrijven. Hij is gespecialiseerd in huisvestings-, management- en bedrijfsvoeringsvraagstukken. Ook is hij bedreven in het verbinden van duurzame installatietechnische oplossingen met organisaties en financiën.

Naast zijn werk bij K & R is Mark een bevlogen vrijwilliger. Zo is hij voorzitter van de Bridge to Bridge Loop Arnhem en Landelijk bestuurslid van TVVL; een belangrijke kennispartner in de technologiesector.

Terug naar boven