Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Marlon Huysmans

Marlon Huysmans

Directeur MH Projects @ MH Projects

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Bijna tien jaar ging Marlon Huysmans (1976) als aannemer door het leven. Als cum laude afgestudeerde aan de TU Eindhoven, zette ze zich tien jaar in voor het Rotterdamse bouwbedrijf Slavenburg. Als directeur Business Development ontwikkelde ze een passie voor innovatief en klantgericht bouwen.

OVG
In maart 2008 werd ze bij projectontwikkelaar OVG aangesteld als directeur van het Sustainbility Centre. Een baan waarin ze voor in de commerciële vastgoedketen een grote invloed kon uitoefenen op het verbeteren van de gebouwde omgeving, waarbij uiteraard de mens en het milieu centraal staan. November 2009 werd ze door het DWIRE-netwerk verkozen tot vastgoedvrouw van het jaar.

MH Projects
In oktober 2011 werd ze zelfstandig ondernemer, onder de naam MH Projects en richt ze zich met haar onderneming op advies voor duurzame ontwikkeling van steden en bedrijven. Huysmans begeeft zich graag op plekken waar nog missiewerk te verrichten is. Ze verbindt haar bouwkundige achtergrond als ingenieur met communicatie en inspiratie om mensen in beweging te krijgen. Ze noemt zichzelf wel eens gekscherend ‘de enige ingenieur met twee linkerhanden’.

Komend uit een technische familie, werd ze als meisje al jong met dit vak geconfronteerd en besloot onbewust techniek te koppelen aan eenvoud en nut voor de mens & maatschappij. Geen wonder dat Huysmans uiteindelijk haar focus zocht in duurzaamheid, en de menselijke maat van het vastgoed.

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

MH Projects
0


 

Nieuws Artikelen Marlon Huysmans

 • Duurzaam Gebouwd-expert geeft TEDxtalk bij TEDxVenlo

  Duurzaam Gebouwd-expert geeft TEDxtalk bij TEDxVenlo

  Duurzaam Gebouwd-expert Marlon Huysmans gaf onlangs, tijdens een TEDx evenement in Venlo, een presentatie over 'Improving lives by connecting buildings'. Huysmans ...

 • Working Alone, Together

  Working Alone, Together

  Zogenaamde 'co-working spaces' zijn in Nederland een regelrechte hit. In Amsterdam varieert het brede spectrum van bijvoorbeeld werkplekken als The Hub, Station2Station, ...

 • Gebruik in plaats van bezit

  Gebruik in plaats van bezit

  De grootst opkomende duurzaamheidstrend uit 2012 vond ik de hang naar ‘gebruik in plaats van bezit’. Niet alleen jongeren, maar mensen van alle leeftijden, ...

 • Waarom Minister Schultz 'ja' moet zeggen

  Waarom Minister Schultz 'ja' moet zeggen

  Marlon Huysmans geeft antwoord op de vraag waarom we een nieuw marktmechanisme moeten bedenken voor het oplossen van de kantorenleegstand.

 • Duurzaam ontwikkelen anno 2011

  Duurzaam ontwikkelen anno 2011

  Vergeleken bij een aantal jaar geleden is er een grote verandering in de kantorenmarkt te zien ten aanzien van duurzaamheid.

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven