Expertpanel
Menno Lammers

Menno Lammers

Boost Business Innovation & PropTechNL

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Menno Lammers (1977) is in 2013 gestart met BOOsT Business Innovation. Hij helpt directies van bedrijven die actief zijn in de gebouwde omgeving met het ontketenen van organisatiepotentieel, zodat zij nieuwe zakelijke kansen kunnen ontwikkelen en verder kunnen bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf. Hij is gefascineerd door startups, nieuwe business modellen, trends & ontwikkelingen en LEGO SERIOUS PLAY. Naast Chief Innovation Officer is Menno ook mentor bij StartupBootcamp ‘Smart city & living’. Voordat Menno BOOsT Business Innovation had opgericht, was hij werkzaam voor Vernieuwing Bouw, TASK en Brunel Engineering en heeft een zeer actieve rol gespeeld bij De NieuwBouw.

In mei 2016 is Menno gestart met de PropTech beweging. De missie is “inspireren en helpen bij de ontwikkeling van het property van morgen”. Het streven is het leveren van inspiratie en een bijdrage aan de ontwikkeling en het gebruik van property, door mensen aan te moedigen creatief te denken, systematisch te redeneren, hun mogelijkheden te realiseren en hun enorme potentieel als mens en property te ontdekken. Wij willen samen met anderen het ‘Property van de toekomst uitvinden’. Pioniers zijn op het gebied van de nieuwe generatie property en de mogelijkheden van globalisering en digitalisering benutten.. Het gaat niet alleen om objecten, maar om het verwezenlijken van menselijk potentieel en het verbeteren van het leven van mensen.

Menno is woonachtig in Arnhem in de buurt van het mooiste park van Nederland, Sonsbeekpark. Hij drinkt graag een espresso en kan ontzettend genieten van de Italiaanse keuken. Mocht je hem daar niet vinden, dan kan je hem bereiken via Twitter en LinkedIn.

www.proptech.nl of @PropTechNL

www.boostbusinessinnovation.nl of @Boost_Innov

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c54
Heroriëntatie noodzakelijk door PropTech-beweging

Heroriëntatie noodzakelijk door PropTech-beweging

31-08-2016 om 15:30 uur

Menno Lammers: PropTech zorgt voor een nieuwe explosie van combinatorische innovaties die veroorzaakt wordt door de digitalisering ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up