Expertpanel
Nelienke Bosch

Nelienke Bosch

European Business Manager @ Thermaflex

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Nelienke Bosch werkt als European Business Manager met klanten en andere stakeholders van Thermaflex aan duurzaamheidsvraagstukken op internationaal terrein. Ze is een expertisebank voor ontwikkelingen met betrekkingen tot energiebesparing, circulariteit in onder andere utiliteitsgebouwen en tracht verregaande ketensamenwerking in de sector tot gemeengoed te maken.

Haar bodem voor sustainability verkreeg ze niet alleen in de privésfeer, waar duurzaamheid met de paplepel werd ingegoten, maar ook bij haar afstuderen in MVO tijdens de studie International Business in Groningen. “Door heel mijn werk is duurzaamheid verweven”, laat Bosch weten. “Dat uit zich onder andere uit de drie pijlers die we binnen Thermaflex hebben gedefinieerd: klimaat, circulair denken en goed zijn voor in- en externe stakeholders.”

Alles wat de organisatie produceert, draagt bij aan energiebesparing en is zo min mogelijk belastend voor het milieu. “En daarnaast bestaat minstens 25 procent van onze omzet uit C2C-gecertificeerde producten.” Als Duurzaam Gebouwd-expert hoopt Bosch de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen, onder andere door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. “Ik verbind personen met elkaar en krijg ze enthousiast om nieuwe stappen te zetten.”

Neem contact op met Nelienke Bosch door een e-mail te sturen naar n.bosch@thermaflex.com.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up