Expertpanel
Peter Wagener

Peter Wagener

Managing consultant bij Business Development Holland b.v.

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Peter Wagener is managing consultant bij Business Development Holland b.v. opgericht in 2005, een adviesbureau voor business development en strategie in de energie sector en hernieuwbare energie. Zijn werktuigbouwkundige achtergrond is in de afgelopen 30 jaar aangevuld met marketing- en management opleidingen inclusief een post doc opleiding op het gebied van business strategie aan de Universiteit van Groningen.

BDH
BDH onderscheid zich door een hoge toegevoegde waarde in hun en innovatieve aanpak in het advieswerk gecombineerd met state-of-the-art IT oplossingen, waaronder geavanceerde online informative oplossingen. (Impliciete kennis, expliciet maken). BDH werkt voor klanten genoemde sectoren in binnen- en buitenland.

BDH is de initiatiefnemer achter de Dutch Heat Pump Association (2010, warmtepompen in de woningbouw), Smart Cooling Foundation (2006, Gaswarmtepompen in de utiliteit) en de EHPA werkgroep ‘Thermisch gedreven Warmtepompen (2012, gaswarmtepompen in de utiliteit op EU niveau).  Tevens faciliteert BDH het projectmanagement voor de IEA Annex 42 ‘Heat pumps in smart grids’, een kennisuitwisselingsproject waaraan 10 landen van over de gehele wereld aan deel nemen.

Peter Wagener is een regelmatig actief als spreker op congressen en symposia in Nederland en daarbuiten. Zijn persoonlijke missie is om bij te dragen aan een meer duurzame samenleving door de manier waarop we met energie omgaan te veranderen, in de meest brede zin van het woord.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up