Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Piet van Loenhout

Piet van Loenhout

Algemeen Directeur @ Berkvens Deursystemen

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Berkvens Deursystemen houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage, verkoop, transport en montage van binnendeuren, binnendeurkozijnen en schuifdeursystemen voor de woning- en utiliteitsbouw. Berkvens biedt toegang tot meer. Dat begint met goed luisteren naar de markt. Inzicht verwerven in de wensen en eisen van ontwerpers, bouwers en gebruikers en op basis daarvan vanuit een helicopterview totaaloplossingen aandragen. 

Het betekent ook onafgebroken investeren in productontwikkeling en optimalisatie van de eigen processen. Wat we aan projecten willen bijdragen - betere procesbeheersing, reductie van faalkosten en verhoging van efficiency - streven we ook na in onze drie moderne fabrieken. Gecombineerd met integrale kwaliteitszorg (ISO 9001 en 14001, VCA en KOMO) heeft dit geleid tot een toonaangevende positie op de nationale en internationale bouwmarkt. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen. 

We investeren fors in verduurzaming van onze producten. Wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid. Zo worden in de lakstraat alle Berklon TCS lakdeuren voorzien van een watergedragen lak. Berkvens was de eerste Europese producent met een FSC- gecertificeerde lakdeur. Ondertussen dragen nagenoeg alle producten het FSC (mixed) label. Met het in eigen huis ontwikkelde, innovatieve materiaal Fitec voldoen zelfs bijna alle van onze brandwerende deuren aan de FSC-norm. Maar ook binnen het productieproces is duurzaamheid een uitgangspunt.

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Berkvens Deursystemen
Toelevering aan de bouw

Bezoekadres
Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren

Postadres
Postbus 2
5710 AA Someren 

Nieuws Artikelen Piet van Loenhout

  • Projectoverstijgend samenwerken

    Projectoverstijgend samenwerken

    Echt LEAN werken is per definitie samenwerken. Project overstijgend en bij voorkeur met vaste partners, waardoor aan een echte leercurve gewerkt kan worden. Voegen ...

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven