Expertpanel
Rob van Kuik

Rob van Kuik

Key Accountmanager @ Alsecco

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Rob van Kuik is werkzaam voor gevelisolatiespecialist alsecco. Met zijn schilderachtergrond is Rob aanvankelijk bij professionele verffabrikant Caparol aan de slag gegaan. Daar is Rob in aanraking gekomen met gevelisolatie en steenstrips, wat bij hem is uitgegroeid tot een ware passie. Uiteindelijk heeft Rob er daarom voor gekozen om verder te gaan met het merk alsecco en zijn focus volledig te richten op gevelisolatie. “Het is voor mij een grote uitdaging om alsecco gevelisolatie uit te rollen in de Nederlandse markt en daarmee alle mogelijkheden hiervan in de Nederlandse markt bekender te maken” aldus Rob.

Rob heeft zich als doel gesteld om alsecco zo breed mogelijk in te zetten. Hij richt zich niet alleen op advisering van gevelisolatie en prefab elementen, maar ook op het berekenen van isolatiewaardes en de advisering van verdere, energiebesparende maatregelen. Verder is Rob betrokken bij de begeleiding van werken en verzorgt hij professionele scholingen en trainingen voor verwerkers en opdrachtgevers.

Vanuit het moederbedrijf DAW is duurzaamheid een van de pijlers van het bedrijf. Deze focus op duurzaamheid start al in de productie;  duurzaam produceren is bij DAW van groot belang. Gevelsystemen van alsecco bieden een groot potentieel voor esthetische en energiezuinige gebouwen, bestemd voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het onlangs gerealiseerde appartementencomplex in Alphen aan den Rijn is daar een goed voorbeeld van.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Alsecco


Telefoon: 06-22559558


Nieuws Artikelen, events & downloads

Prefab en plug & play isoleren heeft de toekomst

Prefab en plug & play isoleren heeft de ...

08-11-2017 om 13:00 uur

Rob van Kuik: In 2050 moeten alle woningen energieneutraal en gasloos zijn. Het beperken van de energiebehoefte met isolatie ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up